A.s. zaterdag is het dan eindelijk zover, de centrale keuring van Het Nederlandsch Hackneystamboek. Een dag vol keuringsrubrieken, nationale tuigpaarden en de kampioenschappen dekhengsten in tuig! De dag begint om 9 uur, het gehele schema is onderaan dit bericht te vinden.

Wilt u op de CK als bezoeker, rijder of groom aanwezig zijn? Dan vragen wij u om een coronatoegangsbewijs. Dit kan een negatieve testuitslag zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona. Vanaf 1 juli 2021 kunt u deze coronatoegangsbewijzen laten zien via de Corona Check-app. Daarnaast vult u een gezondheidsverklaring in. Deze is onderaan dit bericht te downloaden.

U kunt door 1 van de 3 manieren toegang krijgen, met een:

  • Testbewijs (met een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement)
  • Vaccinatiebewijs (in de Corona Check app / gele boekje / registratiekaart vaccinatiebewijs)
  • Herstelbewijs (bewijs dat u hersteld bent van corona, aan te tonen in de Corona Check app) 

Er is geen mogelijkheid om ter plekke een sneltest te kunnen doen. Uitslagen van zelftesten worden niet geaccepteerd.

Alle bezoekers van evenementen van 13 jaar en ouder moeten bij de ingang een coronatoegangsbewijs laten zien. Alleen met een geldig toegangsbewijs mogen zij naar binnen.