Op zaterdag 21 augustus a.s. wordt de centrale keuring van Het Nederlandsch Hackney stamboek gehouden. Een dag met Nederlands beste hackneys.

Deze dag kan niet georganiseerd worden zonder sponsoren. Door de coronacrisis hebben veel organisaties het zwaar en is het lastig voor ons als stamboek om sponsoren te vinden. Om toch deze dag te kunnen organiseren heeft het bestuur besloten om de club van 25 op te richten. Voor 25 euro kunt u lid worden van deze club en steunt u de Centrale Keuring. U wordt vermeld op de lijst met leden van de club van 25 en ontvangt 2 consumptiemunten voor de Centrale Keuring. Deze bijdrage kan worden gestort op de bankrekening van het stamboek: NL38 RABO 0154 1066 66 of contant worden voldaan op de CK zelf.

Wilt u wel sponseren, maar voor een ander bedrag? Dat kan natuurlijk ook. U kunt hiervoor contact opnemen met W. Wouters, 06 15365424.

Wij hopen u allen te zien op de Centrale Keuring!