Voor de hengstenkeuring op 7 maart a.s. te Ermelo zijn weer een mooi aantal inschrijvingen binnengekomen.
In de kleine maat worden er 18 nieuwe hengsten verwacht. 6 driejarigen, 5 vierjarigen, 3 vijfjarigen, 2 zesjarigen, een tienjarige en een zestienjarige.

Van Mistral zijn 3 nakomelingen aangemeld, van Suprise’s Lucky Mathie, Highway’s Golden Boy en Noble Boy ieder 2 nakomelingen. Bjorclenn van de Mast, Royal Sunshine, Romario, Sunbeam Vulcan, Benthof’s Amir en Little Boy tekenen voor het vaderschap van de overige hengsten. Daarnaast zijn er drietal import hengsten: één uit Amerika (Heartland Equality) en 2 uit Engeland (Flashwood Vulcan en Barnfield Poldark).

In de grote maat zijn 6 nieuwe hengsten aangemeld: een driejarige van Woodside Jaywalker, een vierjarige van Plain’s Black Magic, een vijfjarige van Plain’s Liberator, 2 zesjarigen, waarvan één import (Sunbeam Titanic en Heldon Expectations) en een zevenjarige van Sunbeam Titanic.